Vyznání trochu jinak

Vyznání trochu jinak

Anotace: slabé chvilky,neděste se je to nic moc...

Nenávidím Tě,protože jsi mi vzal smích!
Nenávidím kvůli tobě i zpěv ptáků ve větvích.

Nenávidím Tě,protože si mi vzal sny!
Nenávidím kvůli tobě všechny krásný dny.

Nenávidím Tě!Vzal si mi všechny radosti.
Nenávidím Tě!Dal si mi jenom starosti.

Nenávidím ty tvoje oči!
Nenávidím-tím to všechno končí...

Nenávidím Tě,zlomené srdce maluju,
ale nejvíc nenávidím sebe,za to že tě miluju!!!...
Autor Heartisss7, 27.06.2007
Přečteno 554x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

....co dodat??

27.06.2007 22:16:00 | Marylin

:( teda... co dodat... smutna docela..

27.06.2007 22:12:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí