Čajový obřad

Čajový obřad

Anotace: moc čaje

Mluvíš, když nalévají čaj
až po okraj
až přetéká mi po rukou
a já po kolenou
slézám stovku ostrých ker
když dávám, tak ber!!

Nevidíš roj včel
co přiletěl
a hučí na mých prsou
sníh v očích,co taje
jsem jarní řeka
vezmu si Tě, na co čekat??
Autor Stepa, 10.10.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vložila jsem poděkování za tuhle básničku
mezi čajové lístky
aby bylo k nalezení při dalším nalévaní...

10.10.2007 22:35:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí