Smútim za ňou

Smútim za ňou

Anotace: hrozne

smútim za ňou
kamsi zmizla
do lásky sa smrť zahryzla

nejde odtiaľ
spadli mosty
studí ma do morku kosti

srdce vzala
už ho nemám
z výšin pád k ponurým témam

špľachot blata
čujem kroky
inej v tme sa vlnia boky

ide, ku mne
sa zakráda
na kolená si mi sadá

zaspieva len
tak cez zuby
poď, holúbok, tubi, tubi ...
Autor Petbab, 18.10.2007
Přečteno 393x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, monterka, waterlily, pavlis, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Opět jsem se podívala na Tvoji slovenskou tvorbu. Opravdu moc krásné...

14.07.2008 21:49:00 | monterka

...život bolí...

16.06.2008 12:28:00 | waterlily

Smutná báseň, smutný den,
kdo za to může jen?

13.11.2007 15:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí