O tom, proč si nechci hrát.

O tom, proč si nechci hrát.

Anotace: Jenom láska dokáže být trpělivá tam, kde jiný pud už nemá proč čekat.

Povídej o tom, jak den už se sklání,
a proč je tma stále tvou tajnou zbraní.
Povídej třeba proč než-li se zhasne,
nemůžu vidět to tvé tělo krásné.

Povídej proč ani nepohneš víčky,
když hoří byť jenom plamínek svíčky.
Povídej si, je to zvrhlé a necudné!
I když už sama víš, že je ti to osudné.

Povídej! Nechci. Chtíč ti zatemnil smysly,
nepomůže to tvé "Ovládej se, mysli!!!"
Povídám, hrát můžeš si zas s někým jiným.
Jsem chtíčem nelapen a tak tě jen míjím.
Autor jen.kluk, 18.10.2007
Přečteno 348x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiřina, strašidýlko-střapatý, Dev_LATea_princess, Romana Šamanka Ladyloba, noklarax
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná :)ST si rozhodně zaslouží :)

10.02.2009 22:50:00 | Dev_LATea_princess

začátek se mi moc líbí.....děkuji

20.10.2007 10:32:00 | Naracca

Však trpělivost růže přináší!

19.10.2007 06:55:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí