The Night Watch

The Night Watch

Anotace: For "English Club members" - překlad

Sbírka: Anglické drobnosti

I didn't obey you,

my beloved.

Again I stayed up
the whole night through, 
hiding my face
behind grey courtains,
motionless,
watching
out to the darkness,
whispering curses

to hated moon.

I couldn't obey you,

my beloved.

Lying in wait
for a sign of dawning
I tried to comfort
my trembling heart.
Frightened to death
- full up with love
and hoping
you´re back
in the morning.

POKUS O PŘEKLAD:

Víš, já tě zase neposlechla.

Zase jsem vzhůru
do noci...
Obličej skrytý
za záclonou
bez hnutí,
oči ve tmě tonou,
když šeptám kletby
měsíci...

Nemohla jsem tě poslechnout...

Tiše tu číhám
na první úsvit,
a zkouším ztišit
ten strach a třes,
a srdce,
až k smrti,
prokleté láskou,
doufá, že ráno tě
přivede zpět ...

Autor Hesiona-Essylt, 19.10.2007
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Renatka, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

In for a peny
in for a pound

31.10.2007 12:38:00 | Lota

čéče to je zoufalé čekání do rána, proč si ho radši neposlechla a nešla spát :-))

22.10.2007 21:47:00 | Jarky

Sad, but nice ... thanks
R.

19.10.2007 16:04:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Práce šlechtí, Tony :o)))

19.10.2007 14:23:00 | Hesiona-Essylt

Musel jsem to, já staré kopyto, si překládát...

19.10.2007 14:14:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí