Poslední z andělů

Poslední z andělů

Anotace: ...zas jedna z kur..

Bez křídel s nimiž by se přiblížila nebi,
uprostřed opuštěné ulice, při sychravé zimě,
není poslední, ani první která porušila sliby,
její popel odnese voda, nebude pochována do země,

stojí, rudé střevíčky jako ze zlata,
bledá tvář, černé kruhy pod očima,
vzpomíná za kolik to naposledy chtěla,
kabelku v ruce, schoulená mezi nohama…

Bez křídel s nimiž by se přiblížila nebi,
Andělská kurva, z nejvyšších kruhů pekla…

Andělská kurva, poslední z andělů…
Autor Láďa, 31.10.2007
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Milissa, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí