Ztrať se z mých snů

Ztrať se z mých snů

Anotace: Přišel a roztrhal mi srdce...v pomatení smyslů

Ztrať se z mých snů!
Kvůli tobě
Trávím spoustu smutných dnů
V křehké podobě bloudím životem sama
ze všeho dělám drama.
Z tvých havraních vlasů
a uhrančivých pohledů
mám spoustu třasů
a jsem bez rozhledu.
Úsměv mi chybí
bojím se lidí…
Nevím zda chováš nějaký cit,
jsi podivná záhada.
Nechceš se mnou nic mít-
Mezi námi je neviditelná ohrada.
Stojíš na její druhé straně,
ale nepřejdeš k bráně…
Jen tak,žádný vzruch.
JSEM PRO TEBE VZDUCH!
Okovy si kovám,
Však nenávist k tobě chovám.
Ztrať se z mých snů!
Jsi obyčejný necita-
Já nejsem přeci ta
Pravá jak ty říkáš.
Nechci tě znát……….
Autor Iz, 03.11.2007
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

strašne je to super.píšeš presne,čo sa deje aj u mňa...presne to isté,do bodky...pravda...

04.11.2007 19:25:00 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí