Poslední cigareta

Poslední cigareta

Anotace: Styskalo se mi,tak jsem chtela vystihnout mé pocity..prosím ohodnotte..:)...

Sedím a přemýšlím.
poslední cígaretu zapaluji.
Cigaretový dým vydechuji
a přitom pamatuji na tvůj líc..
Opravdu jsi to tak chtěl?
Mé srdce křičí,Prosím vrať se mi hned teď..

Já už nemohu dál.
Zdaluješ se mi,
ale já chci tě zpět..

V momentě jedné minuty
život změnil se mi v peklo..

Zabil jsi mně,
ty smeješ se dál..
....¨

Ona asi lepší je..
Ale dokáže to co já?
Milovat Tě tak,
jakou rychlostí projíždí vlak?
...
A jestli ne,stojí ti to za to?
Já miluje Tě šíleně moc..

Slzy smutku a utrpení padají,
tak jako se zbytkem popelu z mé poslední cigarety...

Už je konec
ale já nechci to...
...
cigáro dohořelo..tak jako tvá láska ke mne...
...
Ale já stále čekat budu,
Na slovo mému srdci zaslíbenému..
Autor Mischel, 04.11.2007
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jen pocitovka, mě se nelíbí...

04.11.2007 10:45:00 | loveSKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí