Výhoda

Výhoda

Anotace: ...

Sbírka: Prvotiny

Jak ti to mám ještě říct,
když mě nechceš poslouchat.
Své věci ze sebe svlíct,
pokus se mi naslouchat...

Teď nemluv!Je to tak lepší.
Protože něco se nedá zamluvit.
Mlčet je lepší, než horší,
pak se mi nemůžeš ani omluvit.

Chci dál ležet zasněná,
se svými iluzemi.
Tvým srdcem vlastněná,
tady,s tebou na zemi...

Teď je pro mě jistotou,
že vím,proč jsem tady.
Bezvýznamnou slepotou,
nevnímám sve vady.

A to je ta výhoda,
kterou spolu máme.
není to jen náhoda,
že se my dva známe.
Autor Barpob, 15.11.2007
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase to snění.. :) jak tak koukám, už v tobě bylo kdysi dávno..

13.01.2013 20:14:20 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí