vzpomínka

vzpomínka

Anotace: na tebe..

vánoční hvězdy na sněhu bolavém
jsou pryč..
kde radost zůstala
tam se vracím

na tebe nemyslím,
jen myšlenka toulavá
chce si hrát
a trestat

není vše jak má být
srdce zabalit do hebkých pěřin
láskou se přitulit
k prázdnu v posteli..

život co roky počítá
chce vzpomínkou se hřát
jsou dvě cesty
buď se vzpomínkou si hrát
nebo duší čistou se stát..
co si vybereš, budu respektovat
Autor Meriel, 16.12.2007
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí