lásky hlas

lásky hlas

Anotace: provází, cestou samoty ..

krutost lásky vládne světem
krutost vzpomínek křící
kdo neuteče
toho zničíš

na co čekat
na co se ptát
ty jsi má láska
ty jsi můj kat
co hlavu však sťal
již dávno..

půjdeš dál
se vzpomínkou sám
Autor Meriel, 17.12.2007
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí