láska nevinnosti

láska nevinnosti

Anotace: je pryč..

nebudem se vídat
budem si jen psát
nebudem se láskou hřát
nebudem si lhát

černá lásky byla skrytá
v rouše nevinnosti
kde jsme dnes?
v dálce za lesem
jen ohlídnout se
kdo lásku pil z pramene nevinnosti
ten trpět bude dnes
Autor Meriel, 17.12.2007
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí