krása života

krása života

Anotace: bolest je zvrhlou krásou života..

písnička hravá srdce laská
do jemných tonů, sladkých
úsměv se zrodí
křest nového dne
s láskou v objetí

radost v objetí nových dnů

oknem do nebe
láskou paprsky do sebe

písnička ohraná
radost v srdci, trápení všedního dne
nechat jít
do hebkých slov se zabalit
teplem zahřát naději v srdci

bolest je zvrhlou krásou života..
Autor Meriel, 28.12.2007
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Pišák, Poppelka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám ráda volné verše, které plynou, jako melodie... Nemám co vytknout, krásné...

28.12.2007 13:06:00 | Poppelka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí