jednou si lehnem, jak si ustelem

jednou si lehnem, jak si ustelem

Anotace: /audiopohlednice/

Sbírka: divnosti k nečtení/ milý deníčku

.
.
.
na nebi záplaty z ocele
a výhružně tlukoucí srdce holátek
odměřené pohyby
jednorukého tanečníka
za oknem
kovové melodie.....smích

a taky ptáci ve větvích
měkce znějící slovanské hlasy
co zpívaly nám a zvlášť holubům

protahující se dům
skřípání oken
rána dveřmi jako výstřel
a výstřely v dálce
jak vyplašená křídla hejna
nebo štěkot vzteklých psů

chybí ti babí léto do vlasů

vnímám
pomalé kroky
po chodbách

strach

tvůj hlas a dech

.....................po schodech...
..............stoupání
.......pomalé
je to
.
.
.

Autor hanele m., 28.01.2008
Přečteno 375x
Tipy 19
Poslední tipující: pejrak, soulfire, maena, christiana včera neusnula, Demedalex, Bean, dva, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc líbí..

29.01.2008 21:06:00 | christiana včera neusnula

ach nebesa..
padám do pekel..
má duše ni nehlesa..
jak hluboko jsem kles..
jj živo i ten po životě
je pes...

28.01.2008 21:02:00 | Bean

až ten pes dovyje
mordyjééé
to se to bude v tichu spát...
akorát
nesmí to ticho přehlušit
to co má po tichu potichu být...

:o)

28.01.2008 12:37:00 | hanele m.

ani jsem nehles
báseň jak z nebes
lehnu si již dnes
až dovyje ten pes...

28.01.2008 12:02:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí