< pouštní slza >

< pouštní slza >

Anotace: respekt, úcta, něha..láska

V tu chvíli
čas zastavil
unikající z mé žíly>..
Práh od dveří
/na němž špičkami svými
trávilas volnou chvíli/
na rozhraní osudu
u vchodu či
Tvá přání,
co na očích Ti vidím,
v ten moment
každé
/do posledního/
splním..
Všechna zrcadlí se
stejně,
jak na hladině vodní
/lekníny/
s úžasem, plují
/držíc vládu nad časem/
Svým jasem,
ve studánkách Tvých
zračí,
kolik jen hvězd na obloze
může být..
Na Západě, žijících lidí dvou
na věky spojených,
v poušti, na jemném písku
osudu ponechaných..
.
.
<>
Autor kakaoo, 06.02.2008
Přečteno 381x
Tipy 17
Poslední tipující: Padající listí, d---, Bíša, XJanule, její alter ego, Romana Šamanka Ladyloba, blue, Monsignore, Psavec, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

písek pouštní
drze mé oči zkouší

báseň je pěkná :)

06.02.2008 17:13:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí