Šedá

Šedá

Anotace: ...

Otáčím se stále dokola,
není tu nic, žádná opora,
jen suchá tvrdá zem.

Hrabu pod sebou prsty,
utápím slzy v šedé prsti,
opájím se snem.

Zkrvavené dlaně mi ztuhly
a až ten šrot půjde do truhly,
nepomůže ani šém.

Krev smáčí mrtvá chodidla,
zčernala, zmrtvěla, vystydla,
ale nebylo to zlem.

Maso hnije a kosti blednou,
život skončí chutí bědnou,
jako můra za sklem.

Láskou svou smrt neopiješ,
ale bez ní život neprožiješ,
tak jen se Ďáble tlem!
Autor Demedalex, 07.02.2008
Přečteno 345x
Tipy 14
Poslední tipující: Koskenkorva, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Já Esther Ruth, C.alwen, Bíša, Šerák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá, líbí se mi.

11.02.2008 22:52:00 | Psavec

toto se mi líbí :)

10.02.2008 17:57:00 | Já Esther Ruth

Zkoušíš nově seřadit verše? Myslím, že pro začátek dobré.
A za nápad ti patří Tip

09.02.2008 14:59:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí