ŽENA BEZ KONTEXTU

ŽENA BEZ KONTEXTU

Anotace: 07/08/07, Ivet

. . .
Pár vyznání mezi řádky
Krev na zemi mezi střepy
které jsem způsobila
u společné očisty nádobí –
SouHRA
Půjčené štěstí
Hra, kterou hrají děti
na dospělé
Jak by nám to spolu šlo? (úsměv)
. . .
Hegerová zpívá jako by si dala s námi
víno
Zatímco vaříš mi večeři
Rychlé zabydlení se
Tanec v prostorách kýmsi zbudovaných
Na ledničce jejich fotky (jak hlídací psi)
Půjčené hnízdo lásky
Jak (tří)hodinový hotel –
. . .
Večerní venčení psů
(se samozřejmostí…
jako bychom to dělaly každý večer)
´Tady to není, zkusme najít to molo.
Tam je to romantičtější…´
Vydáme se tam bez řečí…
(jako na tu cizí chatu)
. . .
´Ježiš, ten bílý…je úplně černý!´
Pak následuje očista
psa
& výčitky…
´Co na to řekne? Je špinavý?
Je to vidět…? Musím(e) se stydět!´ –
. . .
Zaháknuty v rámě (společný vrchol touhy)
za tmy
do kopce
bílýho ona + já černýho
psa po boku
´Nestrčila jsem do tebe moc?´

Taky ti
cestou domů
přeji dobrou noc –
. . .
Autor Andrea Vatulíková, 10.02.2008
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lukáš Rymeš, cevert, její alter ego, Liss Durman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký, ale od tebe jsem četla i lepší:)

10.02.2008 17:13:00 | Liss Durman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí