Vana

Vana

Anotace: Nikdy nezapomenu na koupel s Tebou - doufám že jich bude ještě nespočetně moc :) MILUJU TĚ! :-*

Do vany se spolu naložíme,
mezi pěnu se rádi položíme,

do vany partnerku rád pozvu,
do pohodlné pozice se uvedu,

horká voda s vůní krásnou,
skoro usínám,jen zhasnout.

Umyji něžně slečně záda,
přesně jak ona to má ráda,

voda všude kolem cáká,
její mokré tělo mě láká,

obdivuji její kůži mokroučkou,
rád jí suším po koupely osuškou.

Vana - to je nejspíš boží dar,
po vaně by si každý partnerku dal,

vana to je odpočinek,
naložit se do bublinek,

sice není úplné pohodlí,
ale vyhrává to soukromí!
Autor Tomama, 01.03.2008
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí