víla

víla

Anotace: ...každý z nás jí nepotká...

Něžnými dotyky maluju obrázky,
na stěny z polibků stavěných chvílí,
do malých šuplíčků zavírám otázky,
vnímám jen přítomnost kouzelné víly,

přeněžné stvoření vstoupilo do těla,
jinak Tvá přítomnost se vysvětlit nedá,
plný jsem síly,však chvěji se docela,
když touha Tvá po těle,vášen mou hledá,

křivky jsou nádherné,pod šatem mlhovým,
tančíš mi lásko má střevíčky po těle,
krajinou putuji,jazykem hladovým,
snad tolik odvážně a přece nesměle,

do dlaní vonavých ,jsem dal Ti pár slovíček,
ve tváři vykouzlil úsměv tak milý,
hleděl jsem na nebe,jež skryla si do víček,
já lásko Ti děkuji za nádhernou chvíli...
Autor chalcedon, 05.03.2008
Přečteno 434x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Pro vílu z pohádky

08.03.2008 23:37:00 | zrzka.69

Něžná poezie.

06.03.2008 00:42:00 | Psavec

Přesně tak!

05.03.2008 23:27:00 | Bíša

Krásná, něžná básnička.. :-))

05.03.2008 23:04:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí