Magie, čáry a mystika

Magie, čáry a mystika

Anotace: ženy dokáží poplést hlavu a pak Vás v tom nechají

Chtěl bych tě mít,
ne jenom snít,
jak se to jen stalo
bylo ho strašně málo.
toho času stráveného,
však silně zmámeného.
Zanechala si ve mě otisk svůj,
spoutává řetězy osud můj.
Nevím jak z toho ven,
snad to je jen zlý sen.
Pomalu dýchat nemůžu,
snad to nějak přemůžu.
Jako světlo na konci tunelu,
svou postel si vzorně ustelu
a na cestu se vypravím,
kam půjdu to nepovím.
snad hledat mudrce,
učit se mystické nauce,
jak vyzrát na lásce,
snad okovy mi uvolní...
Autor MRF, 17.03.2008
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Selidah, Nút, Varda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připadá mi to jako dopis sebevraha na rozloučenou. :-/

17.06.2009 22:13:00 | Selidah

pšš ta je tak silná.. nedýchám..

25.03.2008 18:16:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí