Letmo

Letmo

Anotace: takové hodně letmo, čistě o pocitech...

Letmo se ztrácím v očích tvých,
když díváš se skrz mě,
či jen rentgenuješ moje šaty?
S výmluvou, že hledáš duši...
Ztratila se. V kontextu.
Narazila. V představách...
- ve snu o lásce. O životě.
Pluje parketem. Doufá...
že není poslední. Ne v pořadí,
(na to je zvyklá).
Spíš svého druhu. Tváří se vyhynule.
Unyle. A nesvádivě.

Snadano odolatená jako vše.
Bez náznaku pokušení.
Narozdíl od tebe.
Kdy místo osoby vidím jen otazník,
který volá...
a nedbale prosí:"Chtěj mě..."
Zvolna se ztrácím,
mě však neztratíš.

Hodné holky neumí říct:"Ne."
.../Nikdo se jich na nic neptá..."/
A místo dívání skrz v tom umí i chodit.
Přečteno 366x
Tipy 14
Poslední tipující: F.i.L, Rybí_kost, její alter ego, Traci, jesterka, Psavec, Severka, labuť, Bíša, prostějanek
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná, dloho jsem tě nečetla, je to výživné, plné a bujaré...mocné

19.07.2008 12:02:00 | Rybí_kost

taky jsem se v ní příjemně ztratila /jako v uličkách, když se sešeří/

20.03.2008 23:05:00 | její alter ego

Hezky vyjádřené pocity:-)

18.03.2008 19:49:00 | labuť

:+))

18.03.2008 18:54:00 | Bíša

pro mě hodně silná... třeba to "tváří se vyhynule"... to je pro mě nádherně vyjádřené zoufalství a samota...

18.03.2008 17:25:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí