Ty...

Ty...

Anotace: od Romího...

Nechtěl jsem tě zklamat,
chci být tvůj miláček.
Nechci se schovávat,
doufám, že nebude v tom háček.

Nechci, aby jsi měla špatný pocity.
Pro mě jsi jen já a ty.
Nechtel bych pocítit bezmoc,
nechci zůstat sám přes noc.

Rád bych do konce věků držel
tvou ruku,
vedle tebe stál
nekoukal jen opodál.

Teď už víš, že nejsem bez chyby.
Neříkej mi kdyby.
Jsem tu vedle tebe.
Neříkej mi, že vidím jen sebe.

Jsem tu v životě jen pro tebe,
tak nech si mě jen pro sebe.

Miluju všechno o čem vím, že
jsi ty.
Miluju všechno, když vím, že
jsi to ty.
Miluju i představy, kdy se mi
vkrádáš do mysli.
Neboj není to lež nebo nesmysly.

Představy, když mě objímáš.
Když se mě dotýkáš,
když prožíváš,
pak usínáš.
V tu chvíli tě držím v náručí,
přesně tak srdce poručí.
Autor Maxí, 20.03.2008
Přečteno 558x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, estrellita, Belmon, labuť, come-past
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mám radost,že se líbila. Já mám vztah ke každé básničce od R:-)

23.03.2008 15:59:00 | Maxí

krasne a uprimne napsane...

23.03.2008 15:15:00 | estrellita

upřímně znějící ,srdci lahodící

20.03.2008 15:53:00 | Belmon

Tak to je krásné vyznání. :-))

20.03.2008 15:30:00 | labuť

Hodně prožité. Dobře vyjádřená realita

20.03.2008 15:17:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí