Splynutí

Splynutí

Anotace: když dva jsou jeden....

I slunce pohasne,
bledá je jeho tvář.
Před ohněm touhy
ty poklekáš před oltář.

V posvátném tichu
tu o radu prosíš
a břemeno přetěžké
na srdci nosíš.

Plameny vášně
v tvých očích už hoří
a pod tíhou pocitů
hradby se boří.

Když v noci na nebi
hvězdy se zablýsknou,
dvě žhavá těla pak
k sobě se přitisknou.

Na vlnách rozkoše
zvolna se unáší,
oba si berou,
co láska jim přináší.

Ve svitu měsíce
dvě duše splynou
a zpěvy andělů
ze tmy se linou.
Autor Rayzz, 20.03.2008
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, estrellita, Varda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí