Odejdi

Odejdi

Anotace: Vrať mi mé srdce a odejdi pryč...

-Zhasni světlo, protože...
...ten pohled bolí a..
...moje oči nechtějí nic vidět...

-Utiš svůj hlas, protože...
... v hlavě pálí slova, která
...vlévají do žil naději...

-Nech být moje srdce, které...
... teď bije na poplach a...
... ODEJDI !!

- Ptáš se PROČ?

-->Nechci už vidět tvé oči, které...
...se tváří tak nevinně a přitom...
... umí jen LHÁT!

-->Nechci už slyšet sladká slova, která...
... uměla pohladit a přitom...
... byla všechna NEUPŘÍMNÁ!

-->Nechci už, aby mě srdce bylo tvé, když...
... ho jen ničíš, prosím...
... vrať mi ho ZPÁTKY...

>> A už prosím odejdi, než...
...tvým očím uvěřím a vše vezmu zpět...<<
Autor Tea17, 29.03.2008
Přečteno 419x
Tipy 16
Poslední tipující: kikis, Rolnička, Actafool, Moliere, Lady Carmila, jedam, Rošták Domča, niky x), V e r u n k a
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

a miliony kluků ty slova nevyslyší...ST jinak to nejde!;)

22.08.2008 17:35:00 | Actafool

milióny holek na světě , a jejich milióny srdcí křičí tvoje slova...krásná báseň

16.04.2008 21:11:00 | Lady Carmila

Je to mocík pěkný...

10.04.2008 15:41:00 | Rošták Domča

V posledních dvou slokách mi nesedlo dvakrát zpět... Jinak docela dobré, ale co ty tečky všude?:o)

29.03.2008 21:49:00 | Sokolička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí