Šarlatán

Šarlatán

Anotace: Přináším Ti to co na očích Ti vidím:o)

Sbírka: My favorite

Otevíráš okenice
co temnily Ti pravý život
Tenhle stav už nikdy více
takhle chutná srdce tlukot

Jak uvězněný pták v
kleci bez mezer
zemře hlady,žízní
zemře na samotu

Jaro jistě přijde zase
až příště letmo mrkneš
budeš jej mít na řase

Někdo Ti nabídne Aspirin
a tebe z něj bolí hlava
Chci Tě léčit jiným stylem
jaro šeptat,laskat záda

Oblečená do nahé kůže
zářící aurou lásky
Teď už přejdeš sama
Přes uhlíky jak přes oblázky

Nejsem doktor šarlatán
jen do očí jsem se Ti zadíval
co tam chybí rozpoznal
...tady máš Jaro,lásku...zahoď žal!
Autor Petr Z, 03.04.2008
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí