Pro dnešní den

Pro dnešní den

Anotace: jsem štasten, že poznal jsem tebe

Hladový po lásce
unaven z lásky
neštasten ze samoty
tak žije poustevník.

Bolesti ses vzdala
abys mohla jítí dál,
klesáním na kolena
prosíš

Kdykoli otevřu oči
stále tě vidím
nenastala chvíle klidu
prozřelas na chvíli
poznalas budouctnost svou
jarním vánkem ožiješ
pro dnešní den.
Autor Rbb, 07.04.2008
Přečteno 543x
Tipy 10
Poslední tipující: Ztracená Tereza, Bohém z Pernštejna, Bíša, Erion Fate, Belmon, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí