Role

Role

Anotace: Další starší věc vytažená ze šuplíku :-) ....o rolích, který v životě hrajem

Něco se to mele, na té posteli velké
je to tvé svědomí, svědomí černé
ptáš se, proč to děláš
když pak špatné svědomí máš
ale co na tom holka sejde?
v téhle hře o tebe nejde!
Hlavní roli hraje jiná
Hlavní hrdina tvých citů zneužívá
Jak to změnit?
jak se dostat do popředí?
nebo opravdu v téhle hře pro tebe místo není?
toužíš po obdivu
nesmíš sklopit hlavu
a dělat co si režisér přeje
chovej se tak, ať se tvým činům nikdo nesměje
hlavní hvězda není k smíchu
ty nepatříš do bedny plný prachu
role se mohou otočit
není lepší do toho po hlavě skočit?
ne, to ne
třeba časem závistí zbledne
třeba časem pochopí, že tou hlavní mělas být ty!
ty to víš
ale najevo mu to dát nesmíš
čas tak rychle letí
tak se přestaň hrabat v krabici plný smetí
tam přece štěstí není
tvé místo je na výsluní!
víš to ty
a on si to časem uvědomí

Copyright © 2006,Caracol
Autor Caracol, 01.05.2008
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí