O nás, nám..

O nás, nám..

Anotace: Z lásky k naší lásce..

Pro lásku naši skládám,
pravdivá slova kopretin.
Svou duši do tvé vkládám,
se snahou výhybu prokletin.

Srdíčko mé pro tebe dáno,
prosím už žádné vypruzení.
Každý den a každé ráno,
v objetí sladké probuzení.

V přítomnosti mimiky,
myšlenek a citozvonů.
Jako melodie harmoniky,
co neproniká na sto honů.

Pohledem a něžnými dotyky,
také je potřeba mluviti.

Dívat se do očí v zasnění,
žbrblat slůvka čisté lásky.
Na pohádku svět se promění,
a v polibku se ztrácej hlásky.

Každý z nás jedno křídlo má,
když dvě těla v jedno spojení.
Má duše s tou tvou se prolíná,
ve vyšší bytost se mění.
Autor Orichi, 11.05.2008
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: Cleris, PoeziGirl, Flamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úúúplně ho vidím

11.05.2008 18:54:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí