Zimnice

Zimnice

Anotace: ...............

Zimnice mě přepadá,
horečka vstoupá,
tělo mé,
oheň spaluje,

nemoc z neštěstí,
nemoc z lásky,

obraz plný stínů,
malá svíčka hoří,

za temnými mraky,
slunce pořád svítí,

naše seznámení,
stalo se omylem,
dva lidé,jiné světy,

mezi námi hradby stojí,
hrdě se tyčí,
………………………………

strhneme hradby,
okna otevřeme,
slunce k nám pozveme,

kam nemůže lékař,
lék se na to stejně nenajde,

žádný totiž neexistuje,

časem se to zpraví,

někomu stačí chvíle,

jiný se tím trápí,

celý svůj život.
Autor Vlk v rouše, 18.05.2008
Přečteno 344x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, maliska, Princezna.Smutněnka, jedam, WAYWARD, Veru, Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí