Ta druhá

Ta druhá

Anotace: některý věci je lepší nevidět na vlastní oči

jednou v noci
byla s dechem na konci
v jejím životě se zjevil
náklonost jí projevil

ona mu uvěřila
nové lásce se oddala
budoucnost plánovala
ta druhá její plány zhatila

na její city nekoukali
srdce jí pošlapali
bez vysvětlení
bez omluvení

naděje její zničili
svý touze průchod dali
jí před očima
vlastníma
plačícíma.....

teď nezbývá jí než přemýšlet
kde chybu udělala
o nich ve smutku smýšlet
svých nadějí se vzdala

už lidem nevěří

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 23.05.2008
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Jabba_Hutt, Severka, maliska, Psavec, toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

I to je život, bohužel.

24.05.2008 10:38:00 | Psavec

Moc děkuju sluníčko, a vážím si Tvé podpory! Děkuju

24.05.2008 03:33:00 | Caracol

Plně rozumím, ale věř, že jsou lidé, co jim na Tobě záleží...mně ano zlatí...

24.05.2008 03:05:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí