Schizofrenní kráska

Schizofrenní kráska

Anotace: ..prostě láska...

Někdy schizofrenní kráska,
sladká i trpká zároveň.
Je jako nekonečná sázka,
zapálí v srdci pochodeň.

Objeví se znenadání,
věřte mi to nebo ne.
Nikdo se jí neubrání,
každého z nás dostane.

Život naruby dokáže změnit,
i když je to nemožné.
Starý mládenec se chce ženit,
silnému citu propadne.

Do spárů svých nás dostane,
nemá cenu se jí bránit.
Na nás je, jak dlouho zůstane,
než začneme se láskou trápit.
Autor lecrecia, 01.07.2008
Přečteno 353x
Tipy 16
Poslední tipující: Vlk v rouše, BArBArKO, Darneth, Necro Immortalis, Lady Carmila, jiljovský, Karmínka, Charibeja, Mraveneček, igniss, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne jen na nás záleží:-) Pravdivě napsáno...

25.08.2008 11:49:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí