Láska vs. přátelství

Láska vs. přátelství

Anotace: doba tvorby: 50 minut

Láska vs. přátelství
příteli sloužit, o lásce snít,
po lásce toužit, přátelství chtít….
Jediná cesta přes dlouhý most
Láska je propast, přátelství skvost

S láskou vždy prožiješ překrásné chvíle,
přátelství pomůže dosáhnout cíle.
O lásce může se špatný sen zdát,
s přítelem nikdy se nemusíš bát

Přítele ztratíš, zůstaneš sám,
s láskou se naučíš život žít dál.
Láska tě naučí chtít všechno hned,
s přítelem dokážeš křáčeti vpřed

Láska je moře přesmutných slz,
co paprsky přátelství proslunní skrz,
láska tě dokáže u srdce hřát,
přítel ti poradí kudy se dát…
Autor CHUJ, 03.07.2008
Přečteno 430x
Tipy 8
Poslední tipující: Egretta, Romana Šamanka Ladyloba, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

wuaw, líbí moc

07.10.2008 06:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Máš v tom dost jasno, a navíc tě slova poslouchají."o)

29.07.2008 15:27:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí