První holka

První holka

Anotace: První holka

První holka

Jdu poprvé na diskošku
Je mi čtrnáct a už trošku
O životě vím,co s ním
Co dělat smím

Kolu vyměnil jsem
Za panáka rumu
Nebudu dál dělat blbce
Vožeru se než půjdu domů

U sousedního stolu
Po sedmým panáku
Zalíbila se mi holka
Ve velkým slamáku

Ještě jeden povídám
Ať kuráž mám
Vyzvu dámu na tanec
Ploužit budem nakonec

Náhle mrkla na mě
A já věděl hned
Že mám šanci dneska uspět
Ztratit nehet

Po osmým je každá holka hezká
Po desátým každá ráda dá
Po osmým je každá holka hezká
Po desátým každá ráda dá

Tančili jsme sladce
Do ucha mi houkla
Že by chtěla bez legrace
Mýho cara chroupat

Dáme dámo ještě rundu
A jdem na věc jasnou
Promilujem noc a ráno
Zopakujem zákon!

Potom přišlo zklamání
Nechtěl se mi vzepřít
Já byl celej červenej
Chrochtal jsem jak vepřík

Čuměl jsem jak Usáma
Holka byla nasraná
Poslala mě do prdele
I s dlouhejma vlasama
Autor v.hercik, 22.07.2008
Přečteno 684x
Tipy 5
Poslední tipující: Zrska, PIPSQUEAK, igniss, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Vtipná...*:D

05.05.2010 09:00:00 | PIPSQUEAK

..hmm-to je život-alkohol zvítězil-dobře jsi to popsal..

26.07.2008 08:05:00 | igniss

Trošku drsné...to má být písnička?

22.07.2008 22:41:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí