Věř v lásku

Věř v lásku

Anotace: ...

Znám lásku,
je jako list ve vánku,
má tváří na tisíc.
Znám lásku,
čarokrásnou pohádku
tisíců létavic.

Láska je jako počasí,
někdy je proměnlivá,
když lásku v srdci našla jsi,
tak nechej ji dýchat, je živá.

Neptej se, co se může stát,
věř v lásku, věř i v sebe,
když člověk člověka má rád
tak jako já mám Tebe,
už nemusí se bát...

Láska je jako květina,
bez času, bez víry nerozkvétá,
když vůni svou šířit začíná,
otvírá všecka okna světa.
Autor Akrij8, 28.07.2008
Přečteno 468x
Tipy 11
Poslední tipující: Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., Rolnička, Simísek, shakespeares, jiljovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale jak?=o)

29.07.2008 18:11:00 | Simísek

hezoučký...:-))

28.07.2008 23:06:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí