Vy to víte?

Vy to víte?

Anotace: ...kde se ta láska bere...

Parník nás houpe na vlnách,
kapička vody se blyská
a oči mé chytají ten třpyt.

Podívám se
a to světlo je u Tebe.
Své oči přivíráš
a jiskra propluje do srdce Tvého.

Chodí láska takhle do srdce milého?

Nebo příběh úsměvu lásku uchvátí?
Možná slova nebo tanec tu lásku čarují.

Nevím. Vy to víte?
Tak povězte!
Snad to pochopím.
Autor Oči, 12.08.2008
Přečteno 431x
Tipy 20
Poslední tipující: al-pacino, Actafool, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, dablik007, Rbb, Egretta, Psavec, NikitaNikaT., blue, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak krásné je žít já to nevím ale žiju

18.08.2008 15:11:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí