zas mi tě tají

zas mi tě tají

Anotace: ...

*
drahý Anděli, miluju tě
slíbils mi, že na to budeš myslet
a já se teď nezbavím pocitu viny.
jsem celek bez lepší poloviny, když tu nejsi.
drahý Anděli, teď budu Anděl já.

**
Bosa na klavíru se srdcem v dlani
a v něm hvězda
co mi tě tají
zas

/lásko, neplač, teď pláču já/

***
Při tobě nikdy nevnímám kroky
bolí to
když tančím pro tebe
a díváš se na mě
jen skrz zrcadlo
hledáš mě
teď je tam prázdno

/lásko, neplač, teď pláču já/

jsme oba neviditelný
a bolest neni nádherná
ale je to láska, a ta je
****
tohle je naše cesta?
bez tebe padám na zem
nikde tě nevidím
jsem blázen, když se zas zvedám?

na čem nám záleží
kromě všeho
co máme vepsaný v očích
/ty jsi já a já jsem ty/

/lásko, neplač, teď pláču já/

*
drahý Anděli, miluju tě
slíbils mi, že na to budeš myslet
a já se teď nezbavím pocitu viny.
jsem celek bez lepší poloviny, když tu nejsi.
drahý Anděli, teď budu Anděl já.

...
Autor embryo v hlave, 28.08.2008
Přečteno 454x
Tipy 13
Poslední tipující: angelicek, Cassandra, okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, už ne pernikova princezna, enigman, Isobel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zdá se mi to.. nebo by se to dalo krásně zhudebnit? i kdyby ale ne, je to krásný..

28.08.2008 14:52:00 | Máří Magdalena

Krásná, nežná...Prožitá. Prostě pro mě moc dobrá. Hlavně začátek a konec mě uchvátil.

28.08.2008 14:12:00 | Isobel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí