DEN

DEN

Anotace: x

Den za dnem
cítím samotu
Den za dnem
bloudím v sobě
vzpomínky na tebe

Co bylo není
jen pocit viny
chci opět stát
být bez peřiny.

Bloudím ztracen sám světem,
labirint místností, chodbiček a schodů
vyhaslé slunce nad uvadlým květem,
voda čistá jako tvá duše
jsem sám srdce mi buše.

Bbdění a snění po tvém těle
železo v plamenech
nikdo za nic tě neodmění,
Autor Rbb, 04.09.2008
Přečteno 556x
Tipy 19
Poslední tipující: Nút, Oči, Bohém z Pernštejna, anatantal, Ztracená Tereza, maliska, igniss, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Meriel
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jo bolavá a přitom tak krásná

07.10.2008 18:06:00 | Nút

Krásné verše, hezky napsané.

29.09.2008 11:34:00 | Oči

..pěkné dílko,líbí se mi..

04.09.2008 16:50:00 | igniss

ST! některé obraty jsou pěkné. Básenka je myšlenková a poutavá.

04.09.2008 15:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí