milovat

milovat

Anotace: jen tebe

Smuten sedím sám na kraji
čehosi se bojím
oči zklopené
myšlenkou na tebe.

Krev v žilách proudí
stačí štěstí málo, kapka rosy,
co si každý v hrudi nosí,
stačí úsměv, malý krůček,
z kapky rosy je potůček.

Milovat znamená své srdce dát,
milovat je nejen lásku brát.
Milovat je dívat se na hvězdné nebe,
lásko, já chci milovat jen tebe.
Autor Rbb, 05.09.2008
Přečteno 880x
Tipy 23
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Nút, Oči, Bohém z Pernštejna, anatantal, Ztracená Tereza, bajli33, Meriel, NikitaNikaT., maliska, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

To je nádhera!!! Ta se Ti opravdu povedla! Má rytmus a sílu.

29.09.2008 11:35:00 | Oči

¨hodne, hodne basnicky zacatecnicke, soudim dle rymu a rytmusu

05.09.2008 17:18:00 | saddova

moc krásné vyznání.....přeju ti hodně štestí...

05.09.2008 13:08:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí