Nejsem sama....

Nejsem sama....

Anotace: ....

Chvíle ticha.
Spojení,
Co stejně již nic nezmění.

Chvíle ticha,
Jsme dva vedle sebe,
Milovali jsme se,
Stvořeni z ráje, z nebe.

Poslední pocity
Promítly se do našich duší,
Já Tvoje madam,
Ty má váha muší.

Trvalo to dlouho –
Ta láska, lhostejnost i vztek –
Teď zbyl už jen pocit prázdna,
Nezanedbatelný stesk.

Omylem jsi oslovil mne,
Stejně něžně jako roky –
A já měla nutkání
Oslovit Tě něžně taky.

Díky bohu – neřekla jsem nic,
Čeho bych litovala –
Díky bohu – ovládám se –
Jiná je má životní dráha.

Srdce puká bolestí, přesto v něm již radost mám –

Přeji Ti zažít to samé –
Nejsem sama. Nebuď sám!
Autor Ammazonic, 10.09.2008
Přečteno 339x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, labuť, Bíša, enigman, WAYWARD, Inge, Romana Šamanka Ladyloba, takova, Jiparo, Manon.H, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tě zaujala váha muší:-) no, než jsme se rozešli, stihla jsem aspoň trošku vykrmit:-D

10.09.2008 10:12:00 | Ammazonic

...pěkná(ikdyž husu nevytvořila),ale váha muší je má kategorie :-)

10.09.2008 10:03:00 | WAYWARD

takový je život,zlý a dobrý
hezká básenka

10.09.2008 09:10:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí