hmhm

hmhm

Anotace: je to blbý!

Bojuji pro chvíli
Bojuji věčnost
Dokážu zvítězit,
prokázat věrnost?

Bojuji pro věčnost
Už bojuji Chvíli
Vždyť nemám tu nelidskost
tvář na dva díly

Bojuji s věčností
Bojuji s chvílí
Bojuji pro lásku
..ještě ji cítím!

Snad pád nemá svědomí
Snad pád nezná soucit
Udělám cokoli,
jen nechci se loučit!

Bojuji s věčností
Chvíli co chvíli
už není mi po boku..
sám, ztrácím už síly...
Autor tooc, 14.10.2008
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jestlipak si opravdu něco udělal
a nejen v básních a ve snech lkal?

12.02.2009 16:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba

...nic nevíš...není to blbý!

14.10.2008 23:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí