Král podvodníků

Král podvodníků

Anotace: Někdy je těžké najít toho druhého k sobě, dá to práci, ale stojí to určitě za to.

Jsem král podvodníků
půjdu pomalu, tiše po špičkách až k tvým dveřím.
Vím, že tě někdy potkám,
protože víš, sny nikdy nelžou.
Moje lásky vždy brzy skončily,
stále jsem hledal tu tvář ze svých snů.
Jen ona je moje poslední naděje,
lék, aby se změnil podvodníků král,
ten ,co zlomil tolik srdcí a odešel pryč.
Jsem král podvodníků,
léčí mě tvůj polibek,tvůj sladký polibek.
Jestli chci klíč k tvému srdci,
musím přijít pomalu,
tiše po špičkách až k tobě.
Poznám tě, vím tvou tvář ze snů,které mívám.
Řekni-poznám tě?
Řekni,budeš mě mít ráda?
Pro naši lásku ze snů.
Je jen málo času, kdy tě můžu milovat,
tak proč se bráníš,
nechceš se na mě ani podívat?
Za mužem,který na tebe čeká a
každou noc o tobě sní...
Když jsem tě poprvé uviděl,
věděl jsem, že jsi ta dívka mých snů.
Poprvé mé srdce poskočilo a vím,
že moje krátké lásky jsou pryč,
už nejsem král podvodníků.
Tvoje láska mě vyléčila a vím,
že ti nikdy nezlomím srdce,
byla to láska na první pohled
a já hned věděl, že je to ta pravá láska.
Tedˇ jsem ji konečně našel a budu za ni bojovat,
protože už nejsem král podvodníků.
Cítím, že je to to pravé,
cítíš to také, řekni?
Je to láska na celý život, to vím,
protože nejsem už dávno král podvodníků.
Proto půjdu tiše po špičkách
až k tvým dveřím a počkám...
Autor BARBYE, 21.10.2008
Přečteno 479x
Tipy 6
Poslední tipující: 1982-JnU, BArBArKO, NikitaNikaT., Bíša, Thesssinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehce jsem se zamyslela, je to dobré, má to myšlenku, vítej na liter.cz

20.11.2008 20:29:00 | NikitaNikaT.

Děkuju za připomínku kvůli ú a ů .
Omlouvám se proto všem,ale zlobila klávesa,děkuju.

31.10.2008 13:47:00 | BARBYE

Jen jsem nepochopil, proč je všude "ú" místo "ů"?

30.10.2008 20:56:00 | Mallerick

To je pěkný, král podvodníků :)

21.10.2008 14:46:00 | Thesssinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí