Znovuvzkříšení

Znovuvzkříšení

Anotace: Mé srdce krvací, ty jsi má saň, já nebyl přítelem, teď platím daň.....

Já dnes procházel krajinou,
jak vždy, kalup a spěch...
tu náhle omámen květinou,
měl ja to dosud pech...

Já běžel doteď životem,
a neuměl vůbec žít...
a teď zasažen osudem,
nemůžu to tak nechat být...

Já štěstím byl obklopen,
a vůbec neuměl brát...
byl jsem neschopen,
ti cokoliv dát...

Já teď jdu s tou květinou,
a náhle vnímam svět...
chci Tebe jedinou,
rád bych tě u sebe zpět...
Autor csieksbo, 29.10.2008
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mi povídej... :-(

29.10.2008 13:11:00 | csieksbo

..život..ten nám dává zabrat..

29.10.2008 03:51:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí