Po špičkách (lístím)

Po špičkách (lístím)

Anotace: Říjnový pokus; „Sen, ze kterého jsem se málem nevrátila“ (možno som úplne nedodržala tému...ale aj snaha sa cení, však? ;) )

: „V noci sníš mé, já sním tvé..v noci sníš mé, já sním tvé..sny..“

.
o chvíľu zhasnem
nebo
zapálim si
(na)
dobrú noc
ľahnem
do bezodného ticha
zatvorím
myšlienky
a potichu
prebehnem
na druhú stranu
srdca
.

snívam

už dávno prestala som sa pýtať
teba
aj jeho
seba
či vôbec môžem

proste len snívať

na druhej strane srdca
na nepriestrelnej strane mysle
ďaleko od pochybností
kde všetko čisté a jasné je
kde ešte baví ma
nevzdávať sa nádeje

poslednej nádeje

snívať

otvorenými
slepými očami
naivného blázna
na tváre sa dívať

(stále medzi všetkými hľadám
tú tvoju)

nepoznám ťa
a ty potichu šepkáš mi
kto si
a kto sme my

a naše sny
krehké jesenné listy posledných teplých dní
nôtia pieseň osamelých duší

po špičkách
prisahám

úsmev ti nesmierne sluší

..už musíš?

(zbohom
mal by si povedať
zbohom
plakať zakázané
posledné zamávanie

..nie)

tak zajtra opäť
v noci
po polnoci
zašepkáš

a mňa prebudí svitanie
za oknom cinká ranný dážď

ešte ťa cítim
pri sebe vidím
a potom
celý zvyšok dňa

len snívam

.
keby.si.mi
tam.a.vtedy
bol.podal.ruku
a.povedal
presne
to
čo.si.chcel.počuť
odo.mňa
ušla.by.som
s.tebou
kamkoľvek
do.sna
a.navždy
sa.odmietla.zobudiť
ale.ty.vieš.však?
vieš
že.to.ešte.stále.môžeš.urobiť

nabudúce.existuje
.
Autor lennerka, 06.11.2008
Přečteno 374x
Tipy 21
Poslední tipující: ziriant, vojta petr, Slečna s pokřiveným charakterem, Douša, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD, Triffid Kolbe, její alter ego, Holis, Actafool, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skoro jako píseň, šanson.. ma to spád , rythmus, kdo umí zpívat na literu?? :-)

13.11.2008 07:33:00 | Douša

pekne, ale na mne moc rychly spad... az jsem nestihal vnimat vsecky myslenky

08.11.2008 11:06:00 | Tömätäri

...dobrá

07.11.2008 23:14:00 | WAYWARD

já myslim že bychom to mohli uznat:-) jinak moc pěkný!

07.11.2008 15:19:00 | Actafool

pár miest nebolo čisto po slovensky ...
ale inak supééér

06.11.2008 22:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí