Dnes

Dnes

Anotace: Ty víš...

Dnes se něco změnilo,
něco víc mě bolí,
přijmu tvoje tělo,
přijmu pod obojí.
Budu pít tvou krev,
snad dodá mi sílu,
srdce šípem tref,
je z měkoučkého jílu.
Tys tam dneska stál,
milovat ses učil,
užasle se smál,
a smíchem tím mě mučil.
Autor Acolire, 14.11.2008
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí