Zahradnická

Zahradnická

Anotace: pro všechny "zahradníky"

Ona je jako kopretina,
nebesky krásná,
hříchem vina.
Ona je jako slunečnice,
ve stínu zahrad
jí žhnou líce.
Rty rudé má jak růže,
na koho promluví,
podlehnout může.
Navenek bílá lilie,
uvnitř však tají,
srdce prohnilé.
Zahradníku můj rozmilý,
varuj se zrádné květiny!
Autor Acolire, 16.11.2008
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí