Výkřik do tmy

Výkřik do tmy

Anotace: Nesnáším anotace. Taková kravina.

Jsi pro mě přítel, co mě neopustí,
Jsi pro mě láska, která nezradí,
Jsi pro mě anděl, jež mě chrání,
Jsi pro mě démon, který mě souží.

Příteli můj, kde jen jsi teď?
Lásko jediná, sejmi ze mne šeď.
Anděli můj, pomoz mi, leť!
Démone, zabij mne raději hned.

Sama světem bloudím,
Výčitky v sobě dusím,
Tápám a hledám spásu,
Proč nemohu zažít lásky krásu?

Pomoz mi prosím, odrazit se ode dna,
Vzpomínky za sebou, budoucnost před náma.
Pomoz mi dostat se z pod minulosti oprátky,
Miluji Tě – miluj mě taky!
Autor AnnieB, 25.11.2008
Přečteno 377x
Tipy 11
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, kikis, Rolnička, jedam, petříček, BArBArKO, STIMPRE, Johny Styx
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad přání se ti splní

27.04.2010 11:09:00 | zlomený a nanicovatý -__-

neboj se annie... anděl tě neopustí a zničí všechny démony... i já bych se pro tebe utkal se všemy démony světa i pekla, tomu věř:)

29.11.2008 00:12:00 | Johny Styx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí