destilát

destilát

Anotace: tak o ničem

destilát
miluju tvý klíční kosti
a tobě je to k smíchu
ty jamky napnutý
jak záchranný sítě
pro tvoje a moje sny
pro utahanej čas
to všechno zamíchám prstem
a z jedné a z druhé piju
než padnu opilej
poslouchat tvý srdce
jestli a jak tluče
ale di, máš těžkou hlavu
říkáš
a ukládáš mě na polštář
Autor kulishak, 19.09.2005
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak o ničem je to pěkné a zajímavé

24.09.2005 10:24:00 | takova

Tak ta je nádherná a vítám tě tu..jdu na další...

23.09.2005 05:23:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí