Nenápadnej trpajzlík Skutek

Nenápadnej trpajzlík Skutek

Anotace: ...

Vesmírný bláboly
zemřít pro lásku
(žíly se pohodově zasmály)
létat v oblacích
jako básník Orel Boing
snášet blue z nebe
dávat řeč se sluncem
který o tebe sotva
zavadí paprskem
když krokem v reálný botce
nevystoupíš ze svýho stínu

Co takhle skutečno?

Přestaň se courat
mléčnou dráhou
a mazej koupit kytku

ty vole, neumírej
po kolikátý už
vraž svý holce život
do nezmapovaný
citový oblasti

nelítej
to jsou jenom ruce
objímej

mluv s ní

to po stranách
co tak rád žužláš
se napíná pro něžná slova
jen to nevidíš

a pak zažiješ vesmírnej pocit
v oblacích bude čouhat tvoje hlava
a fakt si budeš myslet

že bys pro ní zemřel
Autor smudlinek, 10.12.2008
Přečteno 347x
Tipy 24
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, snupicek, Holis, Lota, Mbonita, Psavec, Aťan, STIMPRE, Romana Šamanka Ladyloba, Churry, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obávanej trpaslík

22.01.2009 21:52:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Moc dobrá, moc.

10.12.2008 20:03:00 | Psavec

suprový ale nejvíc mně rozesmála tahle část:

to po stranách
co tak rád žužláš
se napíná pro něžná slova
jen to nevidíš

- ten můj rád žužlá i jiné ... a taky je to málem po stranách :-) hihihi

10.12.2008 17:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

jako obvykle mám problém - nevím co dodat :-D ST

10.12.2008 16:39:00 | Sandra_T

...dobrý obsah ST

10.12.2008 15:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí