K slzám

K slzám

Anotace: dohnala jsi mě...

Až k slzám donutila si mě sáhnout,
protože bez bolesti a lítosti není nic,
snad tma nad městem a svícen ve hvězdách,
a srdce bez tebe prázdné.

Až k slzám jak moře slané,
sáhnout si dokázala,
pro to jediné co v životě je důležité,
snad život a nebo jen kouzelný okamžik.

Pláči a na kolenou se ti klaním,
jsem jen cucák a tvé vlasy šeď pokrývá,
bláhový to vše je jen sen,
bez přiznání jsem jen stínem.

Až k slzám donutila,
tvá krása, tvé hvězdy v očích,
vrásky stářím, polibek obětovat,
ve snu, který se mi jednoho večera zdál.
Autor Láďa, 12.12.2008
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

srdce bez tebe prázdné - to moc dobře znám...:(

22.12.2008 12:58:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí