Bohatství

Bohatství

Anotace: ..

Až vklouzne má dlaň do tvé dlaně a rty se dotknou retůch tvých,

tak všechno po čem člověk touží, je tvoje náruč a tvůj smích.

Já nechci cinkot zlatých mincí, mě stačí tlukot v srdci tvém,

já bohatství své našla v lásce a v ní i sebe naleznem.

Jak řící ti, že po tě toužím a miluji tvůj celý svět,

že každý můj pohled voní láskou,

že života jsi mého květ...
Autor lovelienka, 13.12.2008
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Seanko, BArBArKO, Holis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já vnímám obsah, který je krásný.

09.03.2009 15:18:00 | Seanko

Bohatství?
Škoda že to píšeš jako román, ta báseň je hezká, ale úprava se mi nezamlouvá:)

21.01.2009 10:57:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí